DRAGOMIR: CONSTRUCTORII LUCREAZA MULT MAI BINE PE PARTEA DE REPARATII STRAZI. IN PLUS, E GATA SI DIVIZIA DE ASFALTARI A PRIMARIEI

Primarul Brailei, Marian Dragomir, a verificat ieri in teren modul in care se lucreaza pe partea de plombari, asfaltari, reabilitari si modernizari strazi si este multumit, in general, de calitatea acestora. Dupa ce in trecut s-au tras la modul public numeroase semnale privind calitatea foarte slaba a unor lucrari – pe care unii le-au numit chiar “o bataie de joc” – si dupa ce primarul insusi a admis ca sunt mari probleme din acest punct de vedere, mai nou, Dragomir spune ca situatia s-a imbunatatit foarte mult. El a precizat din nou ca toate lucrarile neconforme depistate pana acum au fost refacute pe banii constructorului si la fel se va intampla si in continuare.

Marian Dragomir a mai precizat: “La lucrarile de pe strada Stefan cel Mare nu s-a mai mers pe acele plombe foarte mici, ci in proportie de aproximativ 80-90%, pe covor asfaltic. De asemenea, dupa ce vor rezolva cu celelalte gauri din oras, vor intra doar pe covoare asfaltice.

Primul tronson la Calea Calarasilor a fost finalizat, daca mergeti catre centru o sa observati ca au fost scoase deja pe partea dreapta toate bordurile, au inceput sa fie inlocuite cu altele noi, urmeaza reabilitarea prin covor asfaltic si trotuare de la Tribunal, pana in centru.

Avem si o veste buna aici: au fost livrate toate utilajele pentru Divizia de asfaltari a Primariei municipiului Braila. A fost angajat inginerul sef, a fost angajat tehnicianul, au fost angajati muncitori. Urmeaza ca la sedinta CLM din luna iulie sa fi aprobate tarifele pentru asfaltari si organizata licitatia pentru bordura si mixtura asfaltica, astfel incat si Divizia Primariei sa poata intra pe realizarea lucrarilor de care avem nevoie”.