SE FAC INSCRIERI LA FESTIVALUL NATIONAL DE TEATRU PENTRU TINERI “BUJOR MACRIN” – EDITIA A II-A

In perioada 19-27 august, Braila va gazdui cea de a II-a editie a Festivalului National de Teatru pentru Tineri “Bujor Macrin”. Manifestarea se adreseaza liceenilor pasionati de actorie, regie, film, coregrafie si fotografie care doresc sa lucreze cu mari actori romani si sa se pregateasca timp de cateva zile cu profesionisti, in cadrul unor workshop-uri, masterclass-uri sau a unor ateliere de Arta Actorului, Regie, Coregrafie, Film, Fotografie, Lupte scenice si Improvizatie.

Festivalul cuprinde doua sectiuni: “Trupe de teatru” si “Individual”. Trupele care participa la festival vor prezenta spectacole pe scena Teatrului “Maria Filotti”, iar cea mai buna dintre acestea va primi Trofeul “Bujor Macrin”. Concurentii care vor intra in festival la sectiunea “Individual” vor prezenta, la alegere, un moment artistic (monolog, poezie, creatie proprie).

Precizam ca liceenii se pot inscrie la festival si pot participa la toate activitatile organizate, fara sa sustine obigatoriu un moment artistic. Inscrierile se fac pana pe data de 10 iulie, pe www.bujormacrinfest.ro , unde pot fi gasite ai alte amanunte legate de eveniment.

Festivalul National de Teatru pentru Tineri “Bujor Macrin” este organizat de Asociatia TEATRART Braila, cu sprijnul Teatrului “Maria Filotti”, Primariei Braila, Consiliul Judetean si Centrului de Informare si Documentare pentru Intergrare Europeana si Dezvoltare Durabila.