CAPRARIU, DESPRE DRAGOMIR: DACA VINE UN LANT DE GOGOSERII IN BRAILA, IL ANUNTA SI PE-ALA? NE BUCURAM DE MARGELE, CA INDIENII…

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Partidul Braila Noua) considera „penibil” ca un ditamai primarul, cum este Marian Dragomir (PSD), sa anunte entuziasmat intr-o conferinta de presa, dar si pe o retea de socializare faptul ca din luna noiembrie vom avea restaurant Mc Donald’s municipiu. Caprariu a comentat zilele trecute pe Facebook: “La ce pretentii si ambitii am pentru orasul meu, mi s-ar parea penibil sa vantur ca o realizare personala deschiderea unui restaurant in oras si sa fac pe agentul de publicitate!”

Intrebat astazi de ce l-a deranjat aceasta chestiune, consilierul municipal ne-a explicat: “Pai cum sa te lauzi cu o investitie a altcuiva? Mi se pare stupid.

Doi: De ce sa-i faci reclama gratuita respectivului?

Trei: E o companie internationala, intr-adevar, dar care nu este… Bun, daca vine o anumita gogoserie, un lant de gogoserii in Braila, il anunti si pe-ala? Sau pana unde ma duc, ce anunt?! Daca anuntam ca NASA isi stabileste cartierul general sau face un centru de studii aici, pot sa accept asta. Ne ridiculizam si ne minimizam orasul, adica ajungem sa ne bucuram de margele, ca indienii… Nu se poate asa ceva…

Mie mi s-a parut mai normal sa anunt pentru prietenii mei deschiderea unui centru cultural, ca sa spun asa, a unui cinematograf de arta”.