CHIRIAC: S-A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU FINANTAREA PROIECTULUI CE VIZEAZA CREAREA UNUI SPATIU DE LOISIR, PE O TEMA PESCAREASA

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, anunta pe o retea de socializare ca a fost semnat contractul de finantare pentru proiectul “Spatiu de recreere, invatare si socializare pe malul Dunarii”, in valoare de circa 400.000 de mii de lei.

Chiriac sustine ca proiectul amintit vizeaza crearea in municipiu a unui inedit “spatiu de loisir pe o tema pescareasa”: „La sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a fost semnat contractul de finantare pentru implementarea proiectului <<Spatiu de recreere, invatare si socializare pe malul Dunarii>>, proiect ce va permite Bibliotecii Judetene <<Panait Istrati>> Braila sa-si extinda si sa-si diversifice programele culturale si educationale in aer liber. Totodata zona formata de strazile Belvedere, Oituz si Teatrului va contura un spatiu de loisir de care vor beneficia brailenii. Parcul va fi creat intr-un mod inedit, pe tema pescareasa si va aduce in zona Brailei o noutate. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 400.000 de mii de lei, iar Consiliul Judetean Braila va sustine categoric Biblioteca Judeteana in derularea proiectului. Sustin atragerea fondurilor europene si in plan cultural si ii felicit pe toti cei implicati in acest demers”.