CHIRIAC: VOM TRANSFORMA UN BECI CONSTRUIT ACUM CIRCA 200 DE ANI INTR-UN SPATIU PENTRU ACTIVITATI CULTURALE. VALOAREA PROIECTULUI ESTE DE 10.000.000 LEI

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, anunta pe o retea de socializare ca institutia sa este partener intr-un proiect inedit, ce vizeaza transformarea unui beci vechi de circa 200 de ani intr-un spatiu multifunctional, destinat activitatilor organizate de Biblioteca Judeteana „Panait Istrati”.

Chiriac a precizat ca valoarea proiectului este de 10.000.000 lei, finantarea fiind asigurata de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale: “Realizarea spatiului cultural intre strazile Belvedere, Oituz si Piata Poligon continua cu un alt program finantat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. In proiectul <<Braila – Taramul pescaresc de altadata>>, Consiliul Judetean Braila este partener – obiectivul principal fiind conversia functionala a unui beci construit acum mai bine de 200 de ani, transformarea acestuia in spatiu multifunctional pentru desfasurarea activitatilor Bibliotecii Judetene si gazduirea unei expozitii permanente privind istoricul activitatilor de pescuit in judetul Braila. Valoarea proiectului este de aproximativ 10.000.000 lei. Atunci cand exista implicare, proiectele sunt mai usor de realizat. Felicitari tuturor celor implicati in atragerea acestor fonduri”.