ORBAN, DESPRE DRAGOMIR: E DATORIA NOASTRA SA INCERCAM SA OPRIM MANDATUL UNUI PRIMAR CARE NU ADMINISTREAZA CORECT ORASUL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, declara ca din cate a fost informat, primarii liberali din Braila au o colaborare “dificila” cu conducerea PSD-ista a Consiliului Judetean.

Aflat ieri in vizita in judetul Braila, Orban a comentat ca PSD-istii locali considera ca “banii publici ar fi banii lor de acasa”: “E o colaborare destul de dificila, pentru ca, din pacate, PSD considera ca banii publici ar fi banii lor de acasa, in loc sa trateze banul public ca un ban public care este platit din taxele si impozitele cetatenilor. Banul public trebuie alocat pe proiecte si pe niste criterii obiective, pe criterii de eficienta, nu in functie de bunul plac al unui presedinte de CJ sau bunul plac al altui demnitar PSD-ist. Normal ca e o relatie dificila.

Pe de alta parte, primarii nostri sunt antrenati in lupta cu subiectivismul si comportamentul abuziv al celor din PSD si intotdeauna au proiecte bune si cauta intotdeauna solutii sa gaseasca rezolvari la problemele pe care le au, pentru cetatenii comunitatii”.

Intrebat daca are exemple concrete de astfel de „colaborari dificile”, Orban a raspuns:”N-as intra in detalii de genul asta”.

In ceea ce-l priveste pe primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD), presedintele PNL a declarat  ca este normal ca liberalii braileni continua campania de strangere de semnaturi pentru demiterea edilului: “Datoria noastra este sa incercam sa oprim mandatul unui primar care in mod evident ca nu administreaza intr-un mod corect Braila, nu are rezultate si nu este capabil sa imbunatateasca viata locuitorilor din Braila”.