CAPRARIU CONSIDERA CA LUCRARILE CARE SE REALIZEAZA PE BANII PUBLICI IN BRAILA NU SE FAC TEMEINIC SI TRAINIC

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Partidul Braila Noua) este de parere ca Municipalitatea nu se asigura ca lucrarile care se realizeaza pe banii publici se fac temeinic si trainic.

El sustine ca aceasta lipsa de seriozitate si de profesionalism se vede la proiecte mari, dar si la lucruri absolut simple si banale: “Noi nu avem borduri de colt. Ati vazut cum se fac colturile la noi? Prin lipirea unor borduri duble. In orice tara normala exista borduri de colt, cu curbura respectiva. Pe Calarasi, unde este reabilitat, daca va uitati la parcarile in brad, oblice, poate faceti un studiu – eu mi-am taiat o data cauciucul. Deci v-ati taia cauciucurile, pentru ca acolo sunt niste unghiuri inchise. Eu le vad – eu, ca cetatean, consumator, beneficiar -, dar nu le vede proiectantul, dar nu le vede nici beneficiarul imediat al proiectului, Directia tehnica, Primaria… Nu le vezi?! Le facem asa, sa le facem…”.

Lucian Caprariu a amintit si o alta chestiune care, in opinia sa, nu este deloc in regula: “Ati vazut calitatea scurgerilor de pe Dorobanti. Ati vazut, cand ploua torential nu mai e trecere de pietoni, ca se aduna apa acolo si trebuie sa treci prin lateral, prin alte parti, chiar la 15 metri. Sa va duceti la Scolilor cu Dorobanti si o sa vedeti cum sunt inundate trecerile de pietoni si trebuie sa ocolesti… De ce? Pentru ca nu ma gandesc sa fac temeinic”.