CHIRIAC: S-AU PLATIT POLITE INTRE PERSOANE DIN CONDUCEREA MUZEULUI SI PERSOANE CARE AU FACUT AUDITUL. NU MA DUCETI PE MINE IN ACEST RAZBOI PERSONAL!

Presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), a declarat astazi ca subordonatii sai care au realizat auditul la Muzeul Brailei au incercat sa-l induca in eroare, sustind ca “e prapad” la Muzeu, cand, de fapt, situatia era alta, dupa cum a rezultat din auditul realizat de Curtea de Conturi. Chiriac a explicat ca de fapt, ceea ce s-a intamplat a fost ca “s-au platit polite intre persoane de la conducerea Muzeului si persoane care au facut auditul, care au fost sau sunt membre PNL cu functii de conducere”.

Seful judetului a mai spus ca alesii PNL stiu foarte bine care este realitatea si le-a cerut: “Nu ma duceti pe mine in acest razboi personal pe care dvs il stiti foarte bine! Dvs aveti stiinta de cauza despre tot ce se intampla acolo!”.

“Domnule presedinte, dvs sunteti cel care a iesit in presa si a spus ca acolo este mafie!”, a comentat consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL).

“Pai cred ca singurul mafiot de acolo sunteti dvs!”

“Nu, mafiot sunteti dvs, nu eu! Dvs sunteti mafiot si va spun si din ce cauza: pentru ca sunteti cel care a avut intelegere cu Curtea de Conturi!”

“Domnule, cum sa am intelegere cu Curtea de Conturi?! Vorbiti numai aberatii!”

“Dvs sunteti cel care a facut afirmatii: << E mafie la Muzeu!>>. Dvs ati declansat toata chestia asta! Nu mai dati vina pe unul si pe altul! Si dupa aceea, cand ati vazut ca e efectul de bumerang, ce ati facut? V-ati dus foarte frumos si ati luat legatura cu cei de la Curtea de Conturi si v-au dres busuiocul. Asta ati facut dvs! Cand dvs ati facut acele afirmatii ca este mafie acolo, v-ati bazat pe ceva. Pe ce anume, ca nu aveati niciun control trimis? De ce ati facut acele afirmatii?”

“Am facut acele afirmatii pentru ca dvs sunteti singur raspunzator din istorie si acum, care faceti parte din CA, care stiati care stiati care sunt toate problemele acolo si n-ati luat nicio masura. Prietenia dvs cu auditul CJ, dar si problemele pe care le aveti cu conducerea Muzeului a declansat toata aceasta isterie!”.

“Noi am declansat aceasta isterie, cand dvs iesiti cu 2 saptamani inainte si spuneti ca e mafie acolo?! Va auziti ce spuneti?!”, a replicat liberalul.