DRAGOMIR, CATRE LIBERALI: ATI VENIT CU UN PROIECT ABRAMBURIT, CARE PREVEDEA CA UN AUTOBUZ ELECTRIC E MAI IEFTIN DECAT UN AUTOTURISM CU 3 ROTI

Contre politice intre liberali si primarul Marian Dragomir (PSD), astazi, la sedinta CLM Braila. Pentru inceput, la ironiile consilierului Petrica Popa (PNL), edilul a raspuns amintind ce bine se intelegeau social-democratii si liberalii, cand erau in USL, perioada in care alesii PNL nu aveau nimic de criticat la PSD.

Mai exact, Popa a comentat la un moment dat: “Eu sunt multumit ca domnul primar este de acord ca  proiectele bune initiate de PNL sa fie agreate si de PSD. Eu as fi multumit ca proiectele agreate de PSD sa fie si puse in opera de PSD!”.

Primarul a replicat: “Era bine si cu USL-ul, noi doi ne-am inteles foarte bine, ati vazut. Cu unii dintre colegi mai avem discutii, dar in rest, lucrurile functioneaza!”.

Cateva minute mai tarziu, Adrian Tabarac (PNL) declara, la un proiect de hotarare legat de transportul electric pe raza municipiului: “Tocmai dupa ce a fost pus pe tava Primariei municipiului Braila un proiect  de catre Ministerul Dezvoltarii, atunci ne-am gandit sa includem si noi in aceasta strategie modernizarea transportului electric! Pana atunci nu ne-a interesat, desi noi, liberalii, am propus inca de la inceputul anului modernizarea transportului electric”.

Marian Dragomir a raspuns: “Domnule consilier, cand eram la Camera Deputatilor, declaratiile politice erau marti dimineata. Azi e joi. Dar pot sa va garantez ca Primaria municipiului a avut in viziune autobuzele electrice, lucru pe care l-ati constatat si atunci cand ati venit cu acel proiect total abramburit, care prevedea ca un autobuz electric costa 20.000 euro si era mai ieftin decat un autoturism cu 3 roti…

In concluzie, cand o sa propuneti proiecte corecte, o sa putem  sa discutam. In rest, noi o sa va asteptam in continuare la toate sedintele cu liderii de grup, pentru ca exista canalul de comunicare deschis, numai ca dvs nu doriti sa-l accesati. In rest, va rog foarte frumos, de la nivelul functiei de consilier municipal, nu mai dati declaratii din acestea… sa le spunem <<cu substrat politic>>”.