NECHITA: CONCURSURILE DE AZI DE LA MUZEU VOR FI CASTIGATE DE DOI “TINERI PENSIONARI”, FOSTI ANGAJATI. SE MARESTE CLUBUL PENSIONARILOR DE LA MUZEU

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL), revine asupra subiectului legat de  concursurile ce se va desfasoara astazi la Muzeul Brailei, pentru ocuparea postului de consilier juridic I A si de sef Sectie de Arta.

In urma cu circa doua saptamani, Nechita acuza public faptul ca s-ar fi stabilit deja castigatorul primului post si ca acel concurs va fi facut de ochii lumii. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, consilierul PNL scria ca de fapt, castigatorul va fi un fost angajat, “tanar pensionar”: “Seria concursurilor TRUCATE si INSTRUMENTATE de administratia PSD sub bagheta magica a <<PRESEDINTELUI DE SEDINTA>> Francisk Chiriac continua! De aceasta data, la concursul care va avea loc pe data de 1 august 2018 la o institutie subordonata CJ Braila (Muzeul Brailei <<Carol I>>) CASTIGATOR va fi din nou un fost angajat, in prezent <<TANAR PENSIONAR>>!”.

Intr-o forma mai mult sau mai putin clara, liberalul lasa sa se inteleaga la acel moment si care este numele castigatorului: Rais Dorian, care a iesit la pensie exact din postul care este scos acum la concurs.

In aceasta dimineata, Nechita a mai facut cateva comentarii pe o retea de socializare, cu referire la inca un concurs ce se desfasoara astazi: cel pentru postul de sef Sectie de Arta de la Muzeul Brailei: “AVERTIZEZ COMISIA DE EXAMINARE CA ACESTE CONCURSURI SUNT ILEGALE, DEOARECE NU SUNT RESPECTATE PREVEDERILE HG 286/2011!
SFIDARE DUSA LA EXTREM!! Astazi, incepand cu ora 10, se desfasoara la Muzeul Brailei <<Carol I>> proba scrisa atat pentru ocuparea functiei de CONSILIER JURIDIC, cat si a celei de SEF SECTIE ARTA! Astfel aceasta institutie isi va innoi garnitura cu inca DOI TINERI PENSIONARI, fosti angajati amandoi… deci se mareste numarul membrilor CLUBULUI PENSIONARILOR al Muzeului Brailei <<Carol I>>! Nu putem decat sa le dorim <<o cariera indelungata de pensionari>> si drum bun spre alte zari tinerilor absolventi ai facultatilor! Din pacate, TINERII NU AU NICI O SANSA IN ACEASTA TARA!”

Contactat telefonic, liberalul a declarat pentru MD Press ca persoana care va castiga al doilea concurs este Maria Stoica, recent iesita la pensie din postul respectiv.

Precizam ca cele doua concursuri sunt in plina desfasurare la acesta ora.