21 SEPTEMBRIE, BIBLIOTECA “PANAIT ISTRATI“ – “PRIN MEDITATIE, PACE SI ECHILIBRU”

Vineri, 21 septembrie, de la ora 17:00, la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati“ va avea loc o intalnire organizata de Meditatia Heartfulness Braila, sub genericul “Prin meditatie, pace si echilibru”.

“Institutul Heartfulness te invita sa participi la o meditatie ce ne permite sa experimentam practic pacea, un moment de pace interioara in cotidiana aglomeratie urbana, care duce la pacea exterioara.
O inima in pace duce la PACE INDIVIDUALA, iar pacea fiecaruia duce la PACEA MONDIALA.
Dupa o scurta introducere si o relaxare ghidata, participantii isi vor concentra atentia pe inima lor, intr-un mod foarte natural. Experienta de meditatie tacuta este facilitata de o transmisie.
Durata totala a sesiunii va fi de o ora.
HEARTFULNESS este un mod de a trai, o miscare internationala care impartaseste valorile, pacea si solidaritatea promovate de Natiunile Unite.
Prin urmare, Heartfulness se alatura spre a sarbatori anual Ziua Internationala a Pacii, Ziua Internationala de Yoga, Ziua Mondiala a Mediului si Ziua Internationala a Familiilor organizand multe evenimente publice, in diverse parti ale lumi. Simultan, sesiuni de meditatie colectiva vor avea loc la Bruxelles, Paris, Milano si alte orase din Europa. O invitatie de a experimenta pacea in spatiile publice, parcuri, piete, strazi.
Participarea este gratuita si deschisa tuturor (de la 16 ani)”, au precizat organizatorii.