5 SEPTEMBRIE, GALERIA “GHEORGHE NAUM” – VERNISAJUL EXPOZITIEI “ARHETIPURI – RELICVARE, GESTURI SI SEMNE”, A MARIANEI GAVRILA VESA

In perioada  5-30 septembrie, Galeria “Gheorghe Naum” din municipiul Braila, din Piata Traian nr. 3, va gazdui expozitia “ARHETIPURI – relicvare, gesturi si semne”, a Marianei Gavrila Vesa. Vernisajul expozitiei va avea loc pe 5 septembrie, la ora 18:00.

Manifestarea este organizata de Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Bucuresti, Consiliul Judetean Braila si Muzeul Brailei “Carol I”.

Mariana Gavrila Vesa  este nascuta la 16 martie 1957, in Galati. In 1976 a absolvit  Liceul de Arta Galati, iar in 1980 a terminat Institutul de Arte Plastice “N. Grigorescu’’ Bucuresti, Sectia Pictura, specialitatea Pictura – Restaurare – Profesor de desen. Este membra a Uniunii Artistilor Plastici din Romania. Din 1986 si pana in prezent, Mariana Gavrila Vesa a participat la zeci de expozitii si are lucrari in colectii particulare din tara si din Franta, Italia, Elvetia, Germania, Austria, Grecia, SUA, Canada, Liban, Israel.