DRAGOMIR: CRED CA MIHAI TUDOSE VA FI SINGURUL CANDIDAT LA PRESEDINTIA PSD BRAILA, IAR NOI TOTI IL VOM SUSTINE

Primarul Brailei, Marian Dragomir, il sustine cu entuziasm pe deputatul Mihai Tudose, fost premier al Romaniei, pentru functia de presedinte al organizatiei judetene PSD.

Dragomir considera ca activitatea lui Tudose din perioada in care a fost deputat si prim ministru a dovedit clar ca acesta sustine interesele judetului Braila:  “Din punctul meu de vedere, candidatura domnului Mihai Tudose este cea mai  potrivita pentru functia de presedinte al organizatiei judetene PSD Braila. A demonstrat prin faptele sale din perioada in care era prim ministru, dar si deputat, ca a fost interesat ca judetul Braila sa aiba proiecte care sa dezvolte infrastructura”.

Cat priveste faptul ca alegerea lui Mihai Tudose ca presedinte al organizatiei PSD Braila s-ar putea nu fie tocmai pe placul liderului national al partidului, Liviu Dragnea, primarul municipiului a comentat: “Intotdeauna organizatia PSD Braila si-a facut propria campanie electorala, propriul program, respectand intr-o oarecare masura recomandarile de la organizatia centrala. Nimeni nu va putea impune organizatiei PSD Braila pe cine sa desemneze in functia de presedinte. Intotdeauna organizatia PSD Braila isi va alege liderii”.

Intrebat daca, in opinia sa, este de asteptat  sa mai apara vreun candidat la functia amintita, Marian Dragomir ne-a declarat: “Avand in vedere realizarile domnului Mihai Tudose, cred ca va fi singurul candidat, iar noi toti il vom sustine”.

Precizam ca ieri, Tudose si-a anuntat public intentia de a candida pentru functia amintita.