DRAGOMIR: IN ANUL SCOLAR 2018-2019 VOR BENEFICIA DE ABONAMENTE GRATUITE PE MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN ELEVII SI STUDENTII

Primarul Brailei, Marian Dragomir, ii anunta pe cei interesati ca in noul an scolar – care va incepe pe 10 septembrie -, elevii de clasele I-VIII, liceenii si studentii vor beneficia de abonamente gratuite pe mijloacele de transport in comun, pe raza municipiului.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Dragomir scrie ca s-ar bucura daca din banii economisiti astfel, parintii le vor cumpara copiilor “o carte scrisa de autori braileni”:

“1. Inceperea anului scolar aduce ABONAMENTE GRATUITE pentru:
– elevii de la scolile generale – clasele I – VIII
– elevii de la licee si scolile profesionale
– studenti
2. Abonamentele pentru elevi vor fi distribuite prin unitatile de invatamant, pentru a evita aglomeratia la ghisee.
3. Conditiile pentru a beneficia de aceste facilitati sunt: elevii si studentii sa aiba domiciliul sau resedinta in Municipiul Braila si sa urmeze cursurile unei unitati de invatamant de pe teritoriul Municipiului Braila. Legislatia prevede faptul ca nu se pot acorda facilitati fiscale cetatenilor altor localitati.
4. Subventionarea abonamentelor pentru elevi si studenti a fost una din promisiunile electorale pe care le-am respectat.
5. M-as bucura foarte mult daca din economia pe care fiecare familie o face ca urmare a acestei subventii a transportului public, elevii vor primi de la parinti o carte scrisa de autori braileni”.