DRAGOMIR: PARCURILE DE JOACA NU TREBUIE REABILITATE PENTRU CA IN ZONA RESPECTIVA LOCUIESC EU SAU LOCUIESC CONSILIERII

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) i-a reprosat astazi primarului Brailei, Marian Dragomir (PSD) faptul ca pe lista parcurilor de joaca pentru copii care vor beneficia de fonduri pentru reabilitare nu se afla si doua parculete de acest tip din cartierul Brailita.

Botea i-a amintit edilului sef ca a mai discutat cu el pe aceasta tema si ca Dragomir l-a asigurat ca vor fi  facute investitii si in parcurile respective, pentru ca micutii sa aiba un spatiu adecvat pentru joaca: “Am observat ca ati mentionat mai multe locuri de joaca pentru copii, dar cel putin doua locuri de joaca pentru copii din cartierul Brailita n-au fost prinse pentru aceste investitii, desi ati spus ca vor fi amenajate. Noi am mai discutat despre problema asta, a reabilitarii locurilor de joaca pentru copii”.

Primarul a raspuns: “Sunt 8 parcuri de joaca din municipiul Braila propuse pentru modernizare totala in anul viitor – urmeaza ca licitatiile sa fie demarate -, iar printre ele o sa gasiti  inclusiv unele din zona Brailita-Vidin, dar nu acolo unde locuiti dvs, pentru ca nici parcul din zona in care locuiesc eu nu trebuie sa fie reabilitat pentru ca locuim acolo noi, cei care suntem primar sau consilieri. Ele sunt reabilitate peste tot in municipiul Braila, aleatoriu, avand in vedere in primul rand numarul copiilor care se joaca in ele.

In bugetul anului viitor vor fi introduse inclusiv cele la care faceti dvs referire, dar acum, in prima faza, in anul curent, noi le aprobam pe acestea, urmand ca anul viitor sa suplimentam lista”.

Bogdan Botea a replicat: “Eu ma refeream la parcul de la Jandarmerie, unde eu nu locuiesc. Dar va reamintesc, daca tot ati deschis subiectul asta, legat de parcul din zona in care locuiesc eu, ca acolo ati facut dvs campanie electorala in 2016; v-am primit cu bratele deschise, toata lumea v-a inconjurat, va aduceti aminte, copii, parinti… Si acum nu este pe lista acest parc…”.