DRAGUT: NU ESTE NIMENI OBLIGAT SA PLATEASCA PARCAREA LA PIATA MARE, DACA NU A PARCAT ACOLO! SOFERII AU 10 MINUTE IN CARE POT IESI, FARA SA PLATEASCA

Directorul Administratiei Pietelor si Targurilor Braila, Meluta Dragut (PSD), il contrazice pe consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) si da asigurari ca nu exista niciun risc ca soferii care nu gasesc locuri libere in parcarea de langa Piata Mare sa ajunga sa plateasca doar pentru trecerea prin acea parcare.

Sirbu sustine ca i s-a intamplat personal aceasta situatie la finele saptamanii trecute si ca nu a fost singurul sofer care a platit doar ca sa treaca prin parcare.
Dragut ne-a declarat insa ca sistemul de plata este conceput in asa fel, incat permite soferilor care n-au gasit loc liber sa iasa din parcare fara sa plateasca:  “Nu exista asa ceva, sa plateasca fara sa parcheze! Au un interval de 10 minute sa iasa. Bariera se ridica si se poate intra cu masina, dar daca sunt ocupate toate locurile de parcare, au un interval de 10 minute in care pot iesi fara sa plateasca. Deci nu exista pericolul ca cineva sa intre si sa fie obligat sa plateasca, chiar daca n-a avut unde sa parcheze masina. In momentul in care intra cineva cu masina, primeste un bon ca a intrat si daca locurile de parcare sunt toate ocupate, poate iesi, bariera se ridica fara sa plateasca.

Daca are loc, parcheaza, isi face piata si abia dupa aceea se duce, plateste si se scaneaza la iesire. Daca el a intrat si nu exista loc liber, se ridica bariera si nu este nicio problema”.