IONITA: PRIMARII SPUN LUCRURI TRASNITE! TE DOARE MINTEA CE DECLARATII FACE DRAGOMIR DESPRE “PALATELE” LIBERALILOR!

Consilierul municipal Sorin Ionita (PNL) este de parere ca declaratiile primarului Marian Dragomir (PSD) privind asa-zisele “palate ale boierilor liberali” braileni sunt de-a dreptul “trasnite”. Ionita face referire la faptul ca in opinia lui Dragomir, liberalii au insistat sa se elimine taxa pe apa de ploaie din facturile cetatenilor si sa-si asume Municipalitatea achitarea sumelor respective, fiindca in acest fel, “boierii liberali” din municipiu, care au palate – spre deosebire de liderii PSD, care „stau la bloc” – vor fi scutiti de plata taxei respective, care ar fi achitata  din banul public, adica tot din banii cetatenilor. Mai mult, edilul sef a comentat ca i se pare incorect ca cetatenii de la bloc, care aveau de platit o taxa mai mica, sa achite, indirect, taxele mult mai mari pe care le-ar avea de platit  liberalii pentru “palatele” lor.

Sorin Ionita a comentat pe o retea de socializare ca primarul Dragomir face niste declaratii de “te doare mintea”: “Primarii spun lucruri trasnite! Daca ar fi candidat la castingul emisiunii lui Virgil Iantu, cu siguranta ne-ar fi distrat; partea proasta este ca in situatia actuala, este singurul care se distreaza… pe banii nostri!
Primarul psd ne anunta ca toti locuitorii urbei ce traiesc la bloc vor plati taxa pe apa de ploaie pentru liberalii ce traiesc la case… te doare mintea!
Trecand peste declaratia populista (cum ii place primarului!), hai sa vedem cum stam la capitolul contributiilor la bugetul local, proprietar casa+teren vs. proprietar apartament bloc – si am sa ma dau exemplu pe mine! Impozit anual apartament aprox. 220 lei, iar la casa+teren aferent – 1600 lei.
Revenind la declaratia aberanta a domnului primar vis a vis de <<legea Varga>>, lege care ofera oportunitatea eliminarii taxei pe apa de ploaie, si oprindu-ne la componenta sociala, aceea cu subventionarea pentru anumite categorii sociale, pai asta-i rodul emanatiilor socialiste ale parlamentarilor psd, adica actiuni de-alea populiste, care-i fac placere primarului!
Afirmatiile domnului Dragomir pe aceasta tema sunt echivalentul afirmatiilor lui Dragnea si Co. pe tema atrocitatilor din Pta. Victoriei de pe 10.08 anul curent sau mai noile afirmatii ale lui Cucos cel sef la Dragmerie, ce denunta dupa mai bine de o luna (ca deh, muschii nu gandeste!) iminenta unei <<lovituri de stat>>!”.