LUNGU: E NEVOIE DE SUPLIMENTAREA NUMARULUI DE PATURI LA SECTIILE DE ONCOLOGIE SI DE DIABET ALE SPITALULUI JUDETEAN

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) i-a solicitat presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), suplimentarea numarului de paturi la doua dintre sectiile Spitalului Judetean, avand in vedere ca numarul bolnavilor de cancer, dar si al bolnavilor de diabet este in crestere.

Lungu a mai cerut, de asemenea, sa se ia masurile necesare pentru ca pana la deschiderea oficiala a noii sectii de Cardiologie, sa se rezolve toate problemele ce tin de utilitati, retea electrica si aparatura, astfel incat sa nu mai fie nevoie de interventii ulterioare: “Sectia de Cardiologie, atunci cand o predam spitalului, sa fie functionala, sa nu mai fim obligati sa intervenim, asta e ideea, plecand inclusiv de la starea tehnica a tuturor investitiilor care s-au facut acolo, pana la tot ce inseamna avize, autorizatii si toate celelalte, pentru a-si putea desfasura activitatea.

Ma bucur ca sectia de Oncologie a plecat de la Corp A la Corp B, e un lucru foarte bun, dar sa stiti ca n-am facut nimic, pentru ca am plecat pe acelasi numar de paturi. Vreau sa luati in considerare ca sunt din ce in ce mai multi pacienti care sunt bolnavi de cancer si avem nevoie de suplimentarea paturilor la aceasta sectie.

La fel cum va rog frumos sa va ganditi si la sectia de Diabet, pentru ca aceeasi problema o au. Ganditi-va ca e in crestere numarul de persoane care sunt bolnave de diabet si avem nevoie de cresterea numarului de paturi”.