NEDELCU: NISTE TAMPITI AU LUAT CONTAINERELE DE GUNOI VECHI SI AU ADUS ALTELE NOI, DAR NE-AU CERUT SA NU LE FOLOSIM PANA PE 19 SEPTEMBRIE. TIN GUNOIUL IN CASA PANA PE 19 SEPTEMBRIE?

Codruta Nedelcu, directorul Asociatiei pentru protectia mediului “Arin”, a constatat ca angajatii firmei de salubritate care actioneaza in zona in care locuieste ea au adus containere de gunoi noi, moderne, dar au pus afise prin care ii rugau pe cetateni sa nu le foloseasca pana pe data de 19 septembrie. Problema, spune Nedelcu, este ca echipa respectiva a luat containerele vechi, astfel incat acum, locatarii din zona se intreaba ce fac cu gunoiul timp de doua saptamani.

Codruta Nedelcu scrie pe o retea de socializare: “Mai, nu stiu daca la fel o fi si pe la voi, insa sa vedeti ce s-a intamplat la mine la bloc. Niste TAMPITI (ca nu pot sa le spun altfel) de la firma de salubritate au pus niste containere de-alea pentru <<colectare selectiva>>, cu care se lauda Primarul. Toate bune, pana aici, arata binisor, desi cred ca, la cum sunt concepute, e posibil ca atunci cand pui gunoiul in ele sa ti se rastoarne macar o parte peste maini.
Trecem peste faptul (poate e doar ceva punctual) ca a fost pus in parcare, ocupand locul a 3 masini, NUMAI ca sa nu deranjeze proprietarii a doua cotete de-alea tip Concivia care sunt puse FIX peste fosta platforma pentru gunoi!

DAR!! Dar pe chestia aia scrie <<Va rugam sa nu puneti deseuri aici pana pe 19 septembrie, va multumim!>>.
Pai, DESTEPTILOR <<care esteti>>, containerele vechi au disparut DE TOT!!
Ok! Deci CE fac eu? Tin gunoiul in casa pana pe 19 septembrie???!!!”.