NITA: MIHAI TUDOSE ESTE O ALEGERE FOARTE BUNA PENTRU BRAILENI. E UN OM CU SIMT DE RASPUNDERE. LA EL NU MERGE CU VRAJEALA

Deputatul social-democrat Nicu Nita declara ca este bine ca s-au facut alegeri interne si s-au ocupat toate functiile care, din diverse motive, ramasesera libere in forurile de conducere ale mai multor organizatii locale PSD din judetul Braila.

Nita considera benefica, de asemenea, si alegerea deputatului Mihai Tudose in functia de presedinte al organizatiei judetene PSD Braila, dat fiind ca, in opinia sa, acesta este “omul care a demonstrat că este de neclintit, atunci cand vine vorba de interesul cetateanului”: “Mihai Tudose este o alegere foarte buna nu doar pentru PSD Braila, ci este o alegere foarte buna si pentru braileni. Este un om curajos, un om cu simt de raspundere, un om care vrea sa faca ceva pentru judet si pentru tara. El face totul transant, lui nu-i place carcoteala, nu-i plac lingusitorii. La el <<Da>> e <<Da>> si <<Nu>> e <<Nu>>. Nu merge cu vrajeala la el”.

Amintim ca aseara, in cadrul Conferintei Judetene, Mihai Tudose a fost ales presedinte al organizatiei PSD Braila.