POPA: AR TREBUI INFIINTAT UN SERVICIU CARE SA SE OCUPE DE ACTIVITATILE DE DIVERTISMENT, INCLUSIV DE GRADINA ZOOLOGICA

Consilierul municipal Petrica Popa (PNL) este de acord cu primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), in privinta faptului ca Gradina Zoologica nu ar trebui sa functioneze in cadrul Administratiei Pietelor si Targurilor (APT) SA, fiindca e vorba despre activitati complet diferite.

Popa a sugerat astazi, in plenul CLM Braila, sa se ia in calcul ideea de a se infiinta un serviciu in subordinea Municipalitatii, care sa se ocupe de toate activitatile de divertisment, inclusiv de Parcul Zoologic: “Eu cred ca ar fi bine sa reconsideram pozitia pe care o are aceasta Gradina Zoologica in cadrul organigramei  Consiliului Local si sa incercam sa aducem pe alt palier acest lucru. Eu cred ca tot ce inseamna divertisment poate fi separat de alte servicii si societati comerciale din cadrul CLM. Administratia Pietelor si Targurilor ar trebui sa se ocupe de piete, targuri si oboare, si atat.

Eu cred ca este, totusi, incorect, pe de o parte, sa dam bani la APT, inducand ideea ca APT foloseste acesti bani si in alte scopuri decat asta de a subventiona efectiv activitatea de la Gradina Zoologica si pe de alta parte, sa nu avem grija de aceasta Gradina Zoologica si de alte gradini care ar trebui sa fie in municipiul Braila – si nu sunt -, tocmai printr-un serviciu separat, care sa se ocupe efectiv. Si bineinteles, directorul il numiti de la dvs, de la PSD, n-avem nimic impotriva”.