STANESCU: DACA 15-20 DE MEMBRI AI CEX SE RIDICA DE LA MASA SI PLEACA, CRED CA NU MAI ESTI PRESEDINTE. PENTRU UN OM NORMAL LA CAP, NU MAI POTI SA FII PRESEDINTE

Presedintele PSD Braila, Mihai Tudose, a preferat aseara sa evite un raspuns la intrebarea care i-a fost adresata de un ziarist, cu privire la modul in care vor actiona liderii organizatiilor judetene, daca presedintele PSD Liviu Dragnea va refuza sa demisioneze din fruntea partidului. Mai exact, este vorba despre faptul ca astazi, in cadrul sedintei Comitetului Executiv  (CEx), liderii mai multor organizatii judetene PSD ii vor cere presedintelui Dragnea sa demisioneze din functia de la partid, dar si din cea de presedinte al Camerei Deputatilor.

In ceea ce-l priveste, Tudose a raspuns la intrebarea ziaristului: “Profit de aceasta oportunitate sa iti multumesc pentru faptul ca ne-ai dai ocazia sa devoalam acum strategia secreta”.

Prezent la conferinta de presa de aseara, vicepremierul Paul Stanescu a comentat: “Eu va spun ceva. De exemplu, si eu sunt presedinte la PSD Olt. In momentul in care 10-15 -20-30 membri ai Comitetului Executiv se ridica de la masa si pleaca, eu cred ca nu mai esti presedinte. Si afirm lucrul asta: pentru un om normal la cap, in momentul in care cineva pleaca de acolo, eu cred ca nu mai poti sa fii presedinte. Si nu cred ca aritmetica e foarte importanta in aceasta situatie”.