13 – 14 OCTOMBRIE, PARCUL MONUMENT – TARGUL DE ACCESORII, DECORATIUNI SI JUCARII “SI TU POTI SALVA O VIATA”

In perioada 13 – 14 octombrie, intre orele 10:00-20:00, in Rondoul din Parcul Monument va avea loc Targul de accesorii, decoratiuni si jucarii “Si tu poti salva o viata”. Este vorba despre o actiune caritabila ce are ca scop ajutorarea pacientilor bolnavi de cancer, organizata de Asociatia braileana “Magia binelui”.

Persoanele care detin accesorii, decoratiuni sau jucarii care sunt in stare buna, dar pe care nu le mai folosesc din diverse motive, le pot aduce la acest targ caritabil, pentru a le vinde. In acest caz, taxa de participare este de 50 lei (suma care reprezinta, de fapt, tot o donatie).

De asemenea, se pot dona obiectele respective, iar in schimbul unei sume (donatie), voluntarii asociatiei se vor ocupa de vanzarea acestora in cadrul targului.

In programul evenimentului amintit sunt incluse si momente artistice sustinute de Ansamblul “Valurile Dunarii”, Ansamblul Grausorul Osmanean, Estrada Studio Galati si Trio Aqua Boys. De asemenea, va ave aloc o tombola si alte activitati distractive pentru copii.

Donatiile se pot face in contul BCR deschis la Agentia Danubius Braila: RO11RNCB0049158779420001 – Asociatia “Magia binelui”.

Mai multe detalii legate de eveniment  se pot obtine la numarul de telefon 0758.141.869.