BOBOC: DACA PSD BRAILA ISI MENTINE POZITIA IN PRIVINTA LUI DRAGNEA, ATUNCI DEPUTATII PSD SA VOTEZE PENTRU DEMITEREA ACESTUIA DIN FRUNTEA CAMEREI DEPUTATILOR

Prim-vicepresedintele PNL Braila, Catalin Boboc, se arata “impresionat” de declaratia recenta a primarului municipiului, Marian Dragomir, care spunea ca el si colegii sai din organizatia judeteana PSD raman la parerea ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui sa faca un pas in spate si sa se retraga din fruntea partidului, precum si de la conducerea Camerei Deputatilor. Boboc le sugereaza social-democratilor sa dovedeasca prin fapte ca isi mentin opinia – mai concret, deputatii PSD de Braila sa sustina prin votul lor initiativa liberalilor privind demiterea lui Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Liderul liberal a precizat ca atunci cand cere sustinerea deputatilor social-democrati locali se refera la “cei 3 deputati PSD Braila”, precizand ca in opinia sa, Emilia Meirosu – care a trecut de cateva luni la PSD la Pro Romania – este tot PSD: “Am vazut o declaratie – care, recunosc, m-a impresionat un pic – a domnului primar, in legatura cu seful de partid al dansului, domnul Dragnea. A spus ca ei, cei de la PSD Braila, isi mentin pozitia in ceea ce priveste necesitatea retragerii din prim-planul politicii romanesti a domnului Dragnea. Ca sa iau de buna aceasta declaratie si sa cred ca a fost una sincera si onesta, vreau sa il informez pe aceasta cale pe domnul primar ca Partidul National Liberal a demarat la Camera Deputatilor procedura pentru demiterea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor a domnului Dragnea. PSD Braila, din cate stiu eu, are in Camera Deputatilor 3 parlamentari, 3 deputati. Ma rog… si doamna Meirosu e tot un parlamentar PSD.

Eu vreau sa ii comunic pe calea asta domnului primar ca urmeaza sa incepem aceasta procedura, noi, PNL-ul, in Camera Deputatilor si ca, iata, pentru ca acea declaratie sa fie luata in serios si sa intelegem ca n-a glumit si ca a vorbit foarte serios domnul Dragomir, deputatii PSD vor putea vota pentru ceea ce isi doreste domnul primar – si anume sa se retraga din prim-planul scenei politice romanesti domnul Dragnea. Il vom tine la curent exact cu pasii si vom anunta ziua si ora la care se va da acel vot, ca sa fie oamenii prezenti, sa nu cumva sa aiba alte treburi”.

Boboc a mai precizat ca initiativa amintita va fi discutata in Camera Deputatilor in circa doua saptamani.