CAPRARIU: JEGURI VERSUS OAMENI. SA LASI IN URMA SCUTECE!? CATA NEMERNICIE!

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) este indignat de comportmantul celor care ies “la aer curat”, iar la plecare isi lasa gunoaiele aruncate in zona in care au stat, lasand in urma o mizerie de nedescris. Caprariu a constatat o situatie de acest gen chiar ieri, pe malul Dunarii, in zona Chiscani, unde in padurice erau o multime de gunoaie, privelistea fiind una absolut dezagreabila. Consilierul a postat pe o retea de socializare cateva imagini cu mizeria de pe malul fluviului si a povestit ca a umplut doi saci cu aceste deseuri, dar n-a rusit sa curete decat o suprafata foarte mica.

Ceea ce l-a scarbit cel mai tare pe Caprariu a fost faptul ca a constatat ca printre lucrurile aruncate prin padure se aflau pana si scutece folosite.

“Jeguri versus oameni”, a comentat el imaginile respective: “Scutece!? Cata nemernicie! Ce vor vedea acei copii cand vor mai creste?

La orice iesire iau doi saci cu mine. Mereu reusesc sa ii umplu. Acum,  in timp record.

Aici, hai, zici ca se duc la plaja si gratar, cu toate ca locul e superb. Dar la 15 km de cea mai apropiata localitate, mai ales la munte, te duci sa te bucuri de frumos. Si ce fac astia?! Distrug frumosul!”.

Revenind la ceea ce a gasit pe malul Dunarii, la Chiscani, consilierul municipal a mai scris: “Anul asta e mai curat decat in anii trecuti. Dar pe locul asta a ajuns o hoarda de vandali”.