CAPRARIU: NU MA INTERESEAZA NICI CANDIDATURA LA EUROPARLAMENTARE, NICI CEA LA PARLAMENTARE. EU VREAU SA AM GRIJA DE BRAILA

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) declara ca personal, exclude varianta de a candida pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc in luna mai a anului viitor, dat fiind ca nu considera ca este suficient de pregatit pentru a face fata cerintelor unui asemenea mandat.

Caprariu spune ca nu vizeaza nici macar o candidatura la alegerile parlamentare, pentru ca tot ce il intereseaza este “sa aiba grija de Braila”: “Nu sunt interesat sa candidez la europarlamentare. Eu sunt om serios si cand am spus o data ca stiu care este rolul meu, asa ramane. Pe mine ma intereseaza sa am grija de comunitatea noastra, de Braila si eventual, de zona noastra. Nu se pune problema sa candidez la europarlamentare. Pentru asta este nevoie de oameni care sa stie ce au de facut ca europarlamentari. Nu sunt interesat sa candidez nici macar la alegerile parlamentare”.

Consilierul municipal a explicat la ce se refera, cand spune ca nu este pregatit pentru a fi europarlamentar: “Comparand cu cei care se afla acum acolo, la Bruxelles, comparand cu europarlamentarii romani pe care ii avem acum, oricine din camera asta poate candida si sigur se va descurca mai bine decat ei – are si competenta, si vointa si onestitatea ca sa o faca. Adica daca discutam in sensul asta, probabil ca as putea sa o fac si eu. Dar cu siguranta exista oameni care ar putea sa faca lucrul asta mult mai bine decat mine si decat cei care sunt acum europarlamentari – pe acei oameni trebuie sa-i gasim si sa-i sustinem”.