CAPRARIU: PSD FACE DIN CUP DUNAREA O INTREPRINDERE SOCIALA. NOI, RESTUL CETATENILOR, II TINEM PE UNII CARE NU STIU CE FAC ACOLO

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) considera ca este foarte grava declaratia primarului Marian Dragomir (PSD), cu privire la faptul ca nu va pune in aplicare noua legislatie cu privire la ajutoarele lunare acordate direct in factura de apa potabila, decat atunci cand Parlamentul va vota o noua lege, prin care sa i se aloce fonduri in acest sens, fiindca altfel nu are bani in buget pentru asa ceva.

Caprariu este convins ca solutia pentru a se gasi banii necesari se afla in “curtea” Companiei de Utilitati Publice (CUP) Dunarea si vine din reducerea personalului acestei companii, unde, potrivit consilierului municipal, PSD isi angajeaza clientii politici si membrii de partid fara numar, fara numar: “Ca nu au bani (in bugetul local – n.r.), putem sa-l credem, dar ca nu pune legea in aplicare e un lucru foarte grav. Cum poti sa declari asta?! Trebuie sa gasesti solutii ca sa pui legea  in aplicare. Un primar este pus sa caute solutii. Eu sunt ingrozit de cum nu gasesc solutii, ci numai explicatii, acesti oameni. Care este solutia? Solutia este la CUP Dunarea si la numarul de angajati, va spun! Nu se poate… facem intreprinderi sociale. Trebuie s-o spuna cineva! Pentru ca noi, restul cetatenilor, tinem pe unii care nu stiu ce fac acolo. Nici macar stand in birouri n-am reusit sa facem un sistem – care acum, in conditiile actuale, poate fi chiar infailibil – de calculare a facturilor. Nici acum nu putem?! Vorbim de citit contoare prin satelit, dar noi la buchiseala asta simpla n-am reusit…”.