CHIRIAC SI DRAGOMIR AU PARTICIPAT AZI LA O DISCUTIE CU MINISTRUL TEODOROVICI, PE TEMA PODULUI PESTE DUNARE

Astazi a avut loc in comuna Jijila o intalnire a ministrului Eugen Teodorovici cu reprezentantii autoritatilor din Braila si Tulca, precum si cu alti factori implicati in proiectul podului peste Dunare. La discutia amintita au fost prezenti presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac si primarul municipiului Braila, Marian Dragomir.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, pe contul Primariei municipiului Braila, se arata: “Proiectul de interes national <<Pod suspendat peste Dunare>> prinde contur.
Astazi, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Francisk Chiriac, primarul municipiului Braila, Marian Dragomir, primarul comunei Jijila, Costica Deacu si alti factori implicati in constructia acestui pod, au avut o intalnire in comuna Jijila, pentru a pune la punct termenele urmatoarelor etape in desfasurarea obiectivului de interes national.
Descarcarea arheologica la Braila s-a incheiat, in zona Tulcei este in desfasurare, iar in curand va incepe si cea silvica.
Orice demers al firmei constructoare are sprijinul garantat al Guvernului si al celor doua Consilii Judetene – Braila si Tulcea, astfel incat lucrarile sa se miste intr-un ritm alert.
Nu exista nici un pericol care sa puna in dificultate acest proiect!”.