CHIRU: 50% DINTRE ROMANI NU-SI POT PLATI UTILITATILE. ASTA E TEMA DE DEZBATERE NATIONALA, NU LOCUL UNDE SI-O… „FIXEAZA” FIECARE!

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, considera ca tema referendumului din 6-7 octombrie, privind “familia traditionala”, este una lipsita de importanta, pe langa marile probleme ale romanilor.

Chiru a comentat pe o retea de socializare ca potrivit unor statistici recente, 50% dintre romani nu-si pot plati utilitatile, ceea ce, in opinia sa, este cu adevarat o tema care merita analizata cu toata atentia – nu ca tema referendumului,  adica “locul unde si-o… <<fixeaza>> fiecare”: “Uite… un motiv real de dezbatere nationala care merita orice:
Statistici recente ale institutiei abilitate la nivelul Romaniei spun ca 50% dintre cetatenii acestei tari nu-si pot plati utilitatile!!!
Cred ca asta trebuie sa ne framante tare mult pe noi toti, pe guvernantii de la nivelul central, pana la cel local, precum si opozitia, care de fiecare data cand a ajuns la putere, s-a comportat la fel de rau, chiar fara scrupule!

Minciuni cum ca o ducem din ce in ce mai bine au adus tara asta in prapastie, inclusiv afirmatii de genul: <<Romania este pe cale sa devina tigrul Europei>>… vorba unui prim ministru trecut recent in rezerva.
Prin urmare, asta trebuie sa ne framante, nu locul unde si-o… <<fixeaza>> fiecare! De mii de ani acest lucru a fost tacit acceptat, nimeni nu si-a batut capul cu asa ceva, incepand cu vechii greci la imperiul roman, adica natii, sisteme si locuri care au constituit leaganul civilizatiei”.