CURSURI GRATUITE DE ANTREPRENORIAT SI START-UP CU FONDURI EUROPENE

Liberalii anunta brailenii interesati ca au posibilitatea de urma gratuit cursuri de antreprenoriat si de a-si deschide o afacere, in cadrul proiectului ”Start-up PLUS”, care a fost lansat de curand.

In acest context, deputatul brailean Antoneta Ionita (PNL) precizeaza intr-un comunicat de presa ca persoanele care doresc sa obtina informatii legate de aceste cursuri pot suna la numarul de telefon 0773865278 (persoana de contact Anisoara Manea): “In cadrul proiectului <<Start-up PLUS>> se urmareste finantarea cu pana la 40.000 de euro a 60 de noi societati comerciale si pregatirea a peste 500 de persoane la cursuri de competente antreprenoriale, in intreaga Regiune de Sud-Est. Cursurile, care dureaza 40 de ore, se vor incheia cu intocmirea unui plan de afaceri si cu eliberarea unui certificat emis de Ministerul Muncii.

Cursurile si finantarea cu 40.000 de euro se adreseaza tuturor celor care vor sa infiinteze o afacere non agricola in mediul urban, indiferent daca locuiesc in orase sau in mediul rural si indiferent de varsta lor. Planurile de afaceri selectate vor beneficia de ajutorul de pana in 40.000 de euro acordat pentru implementarea acestora. Doritorii se pot gandi la afaceri care implica productie, comert, servicii, practic orice fel de activitate care nu este in sfera agricola.

Liberalii braileni, prin intermediul deputatului Antoaneta Ionita, sprijina acest proiect despre care si-ar dori sa afle cat mai multi dintre cei interesati. Cei care doresc sa se inscrie la cursuri si ulterior sa depuna un proiect pot afla mai multe amanunte la numarul de telefon 0773865278 (persoana de contact – Anisoara Manea)”.