DRAGOMIR A ANUNTAT CAND VOR FI FINALIZATE LUCRARILE DE REABILITARE A CAII GALATI, PE TRONSOANE. ULTIMUL TRONSON VA FI INCHEIAT IN PRIMAVARA LUI 2019

Primarul Brailei, Marian Dragomir, este multumit ca in sfarsit, dupa un an de pauza, au reinceput lucrarile de reabilitare a Caii Galati. El declara ca pe portiunea dintre Strada Ulmului (linia de tramvai) si iesirea din oras, lucrarile vor fi finalizate anul acesta, iar tronsonul situat intre Podul Brailita si strada Ulmului va fi terminat anul acesta doar daca vremea va permite turnarea asfaltului.

Intr-o postare pe care a facut-o astazi pe o retea de socializare, Dragomir anunta care este stadiul lucrarilor de reparatii strazi aflate in desfasurare la acest moment in municipiu:

„ROSIORI SI MIHAI BRAVU – finalizat covor asfaltic. Urmeaza alte strazi.
CALEA GALATI – In lucru!!!
Tronsonul situat intre Strada Ulmului (linia de tramvai) si iesirea din oras va fi finalizat anul acesta
Tronsonul situat intre Pod Brailita si Str. Ulmului va fi finalizat anul acesta daca temperaturile vor permite turnarea asfaltului
Tronsonul situat intre capatul autobuzului 2 si breteaua de legatura cu Soseaua de centura (pe care a fost turnat covor asfaltic in septembrie 2018) se va finaliza in primavara anului 2019

Fostul constructor este beneficiarul unor procese cu Primaria Braila prin care au fost solicitate despagubiri, ca urmare a abandonarii lucrarilor. Nu au fost efectuate plati in avans.

PISC, VIDIN, BRAILITA, PROGRESUL – licitatia publica este in evaluare. Au fost depuse 4 oferte!!! Alte detalii sunt confidentiale pana la finalizarea evaluarii.

CALARASI IV, VIZIRU, RADU NEGRU, BUZAULUI – Contract semnat, in aproximativ 20 de zile incep lucrarile pe primele strazi.
LACU DULCE – Contract semnat, dupa primirea avizului de la CFR si finalizarea detaliilor la proiectare incep lucrarile
CHERCEA – lucrari in desfasurare
SOSEAUA FOCSANI – lucrari in desfasurare”.