MEIROSU: DA, L-AM SUSTINUT PE MARIAN DRAGOMIR. ASTEPTAM MAI MULT DIN PARTEA PRIMARULUI DRAGOMIR

Deputatul Emilia Meirosu (Pro Romania, fosta PSD) admite ca a fost una dintre persoanele care l-au sustinut in campania electorala din 2016 pe actualul primar Marian Dragomir si i-a incurajat pe braileni sa-l voteze pe acesta. Acum, dupa mai bine de doi ani de cand Dragomir a preluat conducerea Municipalitatii, Meirosu admite ca se astepta ca acesta sa fi facut mai mult din ceea ce a promis in campanie: „Asteptam mai mult din partea primarului Dragomir. Acum, de ce nu s-a intamplat mai mult, nu pot sa va spun. Nu ma dezic de faptul ca l-am sustinut pe Marian Dragomir, am mers impreuna in foarte multe locuri din acest oras, in campania electorala.

Secventele urgente pe care ar trebui sa le rezolve sunt cele legate de salubrizare, sunt cele legate de infrastructura – si am vazut ca lucrurile oarecum au inceput sa se miste, dar vine iarna si sunt zone in oras in care s-a razuit de vreo 3 luni si au ramas gropile aferente. Adica macar acolo unde s-a razuit putem sa acoperim.

Iar ce se putea face mai mult… cred ca orice se putea face mai mult, din ce a promis. Acum depinde si de contextul in care dumnealui se afla la nivel administrativ, context care nu-l cunosc. Pentru ca sunt foarte multi oameni de care depinzi in decizii. Conteaza foarte mult subordonatii. Nimeni nu poate conduce singur, fara o echipa. E posibil ca primarul sa aiba aceasta echipa, e posibil sa mai aiba nevoie de oameni, dupa cum se vede… Adica de oameni care sa se si priceapa”.

Intrebata ce ar face daca ar veni la ea acum un alegator si ar intreba-o daca sa-l voteze pe Marian Dragomir si la viitoarele alegeri locale, Meirosu a raspuns: “I-as spune ca n-as putea sa-i dau un raspuns clar. Sa vedem pana la finalul mandatului ce reuseste sa faca din ce a promis. Eu cred ca are si o multime de alte proceduri pe care nu le-a finalizat si am speranta ca totusi, vom intra intr-un fagas normal”.