MEIROSU: E POSIBIL CA IN ANII VIITORI, BRAILA SA FIE AFECTATA DIN PUNCT DE VEDERE AL ALOCARII FONDURILOR DE LA CENTRU, CA URMARE A POZITIEI ANTI-DRAGNEA A PSD-ULUI LOCAL

Deputatul Emilia Meirosu (Pro Romania) considera ca in acest an nu exista riscul ca judetul Braila sa fie afectat din punct de vedere al alocarii unor fonduri de la bugetul national, ca pedeapsa pentru faptul ca liderii PSD locali au facut declaratii foarte critice la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Meirosu nu mai este atat de sigura, insa, in legatura cu ceea ce se va intampla in anii viitori: “Imi doresc sa nu se intample acest lucru si legal, la ora aceasta, nu are cum sa se intample acest lucru, pentru ca bugetul pentru anul 2018 a fost votat in ianuarie si pana la sfarsitul anului nu cred ca are cum sa se intample. In anii viitori, nu stiu. Vom vedea.

Problema care a aparut si care mi-a trezit indignarea si suspiciunile a fost legata de contractul pe care domnul Mihai Tudose, in calitate de prim-ministru, l-a semnat, acela de constructie a podului – ceea ce ne dorim, cred, cu totii. A fost asa, o atmosfera… <<podul de la Braila nu se face>>, asta era discutia acolo, imediat dupa caderea Guvernului Tudose. Lucrurile au mers inainte intr-un format de dialog, deci sa speram ca se va trimite si cererea de finantare la Bruxelles, astfel incat banii sa nu fie bani nationali, ci bani europeni”.

Meirosu a concluzionat ca dupa cum il stie pe pe presedintele PSD, este posibil ca in anii viitori, judetul nostru sa fie afectat din punct de vedere al alocarii fondurilor de la centru, ca urmare a declaratiilor anti-Dragnea ale liderilor social-democrati braileni.