MEIROSU (PRO ROMANIA), DESPRE GUVERNAREA LOCALA PSD: SUNT SI ELEMENTE CARE CREEAZA MULTUMIRE, SUNT SI ELEMENTE CARE CREEAZA NEMULTUMIRE

Desi a plecat din PSD de circa 5 luni, deputatul brailean Emilia Meirosu (Pro Romania) are inca mari retineri in a-si critica fostii colegi de partid de la nivel judetean. Daca atunci cand este vorba despre presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu se fereste sa faca declaratii foarte critice, cand se discuta despre social-democratii braileni, alaturi de care a facut munca politica timp de 20 de ani, Meirosu are un discurs mult mai retinut.

Intrebata astazi, in cadrul unei conferinte de presa, daca este multumita de modul in care PSD Braila guverneaza judetul si municipiul, deputatul Pro Romania a declarat: “Am plecat din PSD dupa 20 de ani de apropiere, de simpatie, de identitate sufleteasca cu politica social-democrata, din cauza unor masuri care nu mai concordau cu ceea ce promisesem eu in campanie. Am fost in primavara in organizatiile locale ale PSD si oamenii erau nemultumiti, pentru ca spusesem, scrisesem ceva si lucrurile nu se intamplau nici cu viteza, dar nu se intamplau deloc. Si atunci nemultumirea mea fireasca, de om care a plecat spre Bucuresti cu gandul ca lucrurile se vor intampla daca nu 100%, macar intr-o proportie considerabila, astfel incat sa cream bunastare oamenilor din judetul nostru, m-a facut sa iau decizia de a pleca din zona aceea. Si va intreb: de ce as mai fi ramas?

In ceea ce priveste politica locala, lucrurile se desfasoara asa cum vedeti. Eu vreau sa merg inainte intr-o constructie noua, care se numeste Pro Romania; nu mai sunt membru PSD de la sfarsitul lunii mai”.

Intrebata inca o daca este multumita de modul in care PSD Braila guverneaza la nivel local, Meirosu a declarat: “Sunt si elemente care creeaza multumire, sunt si elemente care creeaza nemultumire”.

Chestionata in continuare ce anume o nemultumeste in legatura cu guvernarea PSD locala, aceasta a raspuns: “Eu va spun ce s-a discutat aseara in sedinta de organizatie: cea mai mare nemultumire la ora aceasta o reprezinta gunoiul, care se gaseste peste tot in acest oras. Oamenii asta spun. Situatia aceasta pe ecologizare, pe incalcarea a tot felul de reguli stabilite de institutii nationale si judetene, de institutii care ar trebui sa verifice aplicarea acestor reguli si legi, creeaza marea nemultumire. Gunoiul, infrastructura… Iar pe transportul in comun, singurul repros este ca oamenii asteapta foarte mult in statia de autobuz”.