NECHITA: CU ASTA SE OCUPA MUZEUL BRAILEI, SA LANSEZE ROMANE SENSUALE DE FICTIUNE PSIHOLOGICA SI PSIHO-EROTICA CU NOTE DE MISTER???

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL), membru in Consiliul de Administratie al Muzeului Brailei “Carol I”, este nemultumit ca institutia amintita va gazdui pe 20 octombrie lansarea unui volum intitulat „Traveling: roman sensual”, semnat de Viviana Ioan.

Nechita are dubii ca aceasta actiune culturala este potrivita pentru Muzeul Brailei, dupa ce a citit o declaratie a autoarei, care spune: “Imi place sa creez personaje vii, complicate… Scriu fictiune psihologica contemporana si psiho-erotica, cu note de mister si uneori umor negru”.

In acest context, liberalul a comentat ironic pe o retea de socializare: “O carte reprezentativa pentru domnul academician Candea (Ionel Candea, directorul Muzeului Brailei – n.r.), care manageriaza Muzeul Brailei <<IN TRAVELING>> si face cercetare <<SENSUALA>>, pentru a imbogati patrimoniul cultural al judetului! Autoarea ne spune ca-i place sa <<creeze PERSONAJE VII SI COMPLICATE>>… poate reuseste sa creeze cateva si pentru Muzeul Brailei, in semn de recunostinta ca a gazduit lansarea acestui volum!!!
Domnule CHIRIAC ( presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac – n.r.), se vede… se aude… Muzeul Brailei <<Carol I>>, o institutie subordonata CJ Braila, cu asta se ocupa???? Sa lanseze romane sensuale de fictiune psihologica si psiho-erotica cu note de mister???”.