BOTEA, DESPRE INCREDEREA PE CARE O ARE IN DECLARATIILE MANAGERULUI RASNOVEANU: NU POTI AVEA INCREDERE IN NIMENI 100%

Presedintele PMP Braila, consilierul judetean Viorel Botea, sustine ca si-ar fi dorit „un management mult mai agresiv si mult mai aplicat” la Spitalul Judetean Braila, mai ales in contextul in care aceasta unitate medicala nu este usor de condus.

Botea a mai declarat astazi ca “nu este foarte multumit” de activitatea de pana acum a managerului Spitalului Judetean, Delia Rasnoveanu (PSD) si a explicat: “In primul rand, managementul trebuie sa fie mult mai agresiv. <<Agresiv>> in sensul ca in momentul in care au aparut sau apar disfunctionalitati, acestea rapid trebuie eliminate.

In al doilea rand, mi-as fi dorit ca doamna manager, in momentul in care s-au facut niste lucruri bune, sa le scoata in evidenta, cum si daca, de exemplu, ar fi avut sau are niste probleme cu medicamentele, sa faca public acest lucru si sa ia toate masurile necesare pentru eliminarea acestei situatii.

Si nu in ultimul rand, imi doresc, in general, de la toti managerii, o relatie mult mai aplicata, mult mai deschisa si mult mai directa cu cei care conduc administratia locala. Pentru ca poate mi-as fi dorit sa fiu si eu (ca si consilier judetean – n.r.) intrebat de directorul X, de la nu stiu ce institutie deconcentrata, cum vad eu o problema vizavi de situatia respectiva. Adica deciziile pe care le iau managerii, in momentul in care nu sunt tocmai niste decizii bune sau nu sunt tocmai niste decizii usoare, sa fie luate si intr-un alt context. Pentru ca, totusi, noi, CJ, dam bani la spital, dam bani la diverse institutii, dar vrem si performanta!  Adica mi-as dori din partea doamnei manager Rasnoveanu o deschidere mult mai larga si mult mai mare fata de CJ, privind actul managerial”.

L-am intrebat pe Viorel Botea daca are incredere 100% in raspunsurile pe care le da managerul Rasnoveanu la intrebarile alesilor locali, in cadrul sedintelor CJ, iar acesta ne-a raspuns: “Nu poti avea incredere in nimeni 100%”.