CHIRIAC: DR. GEORGESCU CRITICA DE 20 DE ANI CONDUCEREA SPITALULUI, DAR ISI IA LEAFA DE ACOLO. EL ARE O PRODUCTIVITATE A MUNCII FOARTE SCAZUTA

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, considera ca medicul Octavian Georgescu nu este cea mai potrivita persoana cand este vorba despre a critica actuala conducere a Spitalului Judetean Braila, fiindca acesta are  “ o productivitate a muncii foarte scazuta”. Mai exact, Chiriac face referire la comentariile critice pe care le-a facut recent dr. Georgescu pe o retea de socializare, unul dintre acestea fiind ca actuala conducere a Spitalului Judetean Braila este “cea mai slaba din ultimii 20 de ani”.

Intrebat daca personal, este multumit de activitatea managerului Spitalului Judetean, Delia Rasnoveanu, presedintele CJ a raspuns: “Se poate si mai bine. Spitalul este intr-o continua transformare. Eu  va spun ca in momentul in care s-a scos postul la concurs, s-a prezentat doar doamna Delia Rasnoveanu. Acesti medici care si acum 20 de ani erau total nemultumiti sunt medici care de la inceputul anului si pana in prezent n-au facut decat 3 internari si 3 externari si au luat o leafa de 120 milioane lei vechi pe luna. Productivitatea muncii la ei este foarte scazuta…

Dr. Georgescu e de 20 de ani lider de sindicat si tot spune ca conducerea spitalului e proasta, ca spitalul e nenorocit si asa mai departe, dar isi ia o leafa din contractul cu CJAS”.
Pe de alta parte, seful judetului admite ca managerul Rasnoveanu are unele lipsuri pe partea de comunicare: “Eu i-am reprosat dansei, pentru ca am avut o intelegere de la inceput cu toata lumea, pentru ca macar o data pe luna sa aiba o conferinta de presa. A zis ca avut foarte multa treaba, dar de-acum o sa le impun in contractul de management comunicarea cu presa cel putin o data pe luna”.

Mai multe detalii pe aceasta tema aici: