CHIRIAC: EU CRED CA AR FI BINE SA PROTEJAM BRAILA DE CONSILIERUL JUDETEAN NECHITA!

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), neaga zvonurile care spun ca el si colegii sai PSD-isti ar avea de gand sa nu-i mai permita liberalului Ovidiu Nechita sa faca parte din Consiliul de Administratie al Muzeului “Carol I” – mai exact, sa nu-l voteze, in sedinta CJ in care se va aproba noua componenta a Consiliului de Administratie.

Social-democratii sunt nemultumiti de faptul ca Nechita – care este membru in actualul Consiliu de Administratie al Muzeului – a fost foarte vehement in a reclama o serie de lucruri care se intampla de la institutia amintita si care, in opinia sa, nu sunt legale, si este vehement si in sedintele CA. Ca atare, potrivit unor zvonuri, consilierii  judeteni PSD si presedintele CJ ii pregatesc acestuia debarcarea, “ca sa fie liniste”. Prsedintele CJ spun ca nu este nimic adevarat, dar admite ca in ceea ce-l priveste, nu crede ca Nechita ar trebui sa mai faca parte din CA.

Chiriac a fost intrebat si in legatura cu un alt zvon, potrivit caruia el si-ar fi manifestat intentia de a-l scoate pe liberal din CA de la Muzeu, dar a fost sfatuit sa n-o faca, fiindca atunci s-ar interpreta ca seful CJ vrea sa-l protejeze pe managerul Muzeului, Ionel Candea.

“Extraordinar! Il protejez pe domnul Candea de domnul Nechita… Eu cred ca ar fi bine sa protejam orasul asta de domnul Nechita!”, a comentat seful judetului.

Chestionat daca nu s-a gandit la varianta de a-l propune pe consilierul PNL in functia de presedinte al CA la Muzeu, pentru ca Nechita sa rezolve problemele pe care le-a tot semnalat in trecut, Chiriac a spus: “Sub nicio forma! Asta ar insemna sa fiu… Doamne fereasca…”.