CHIRIAC: NU MAI AM INCREDERE IN DOMNUL NECHITA. EL DORESTE DOAR PUBLICITATE

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), nu vede nimic in neregula in faptul ca a declarat cu cateva zile inainte de votul din plen ca personal, nu doreste ca liberalul Ovidiu Nechita sa mai faca parte din Consiliul de Administratie (CA) al Muzeului “Carol I” si ca el, unul, nu-l va vota.

Chiriac nu a negat ca social-democratii au sugerat conducerii PNL Braila sa propuna un alt consilier judetean, pentru a face parte, ca membru titular, din CA al Muzeului. Seful judetului spune insa ca pana la urma, este treaba liberalilor daca au refuzat sa faca acest lucru, rezultatul fiind ca Nechita nu a mai fost votat si PNL nu mai are niciun membru titular in CA: “Mi-am dorit foarte mult ca si un membru din PNL sa fie in CA al Muzeului. Va aduc aminte ca toata aceasta tevatura a pornit din presa, nu de la domnul Nechita. Domnul Nechita a preluat-o si a dus-o mai departe, rostogolind; nici macar n-a incercat sa rezolve problemele in interiorul nostru si sa le punem la punct, ci prima oara s-a dus la presa.

Eu v-am spus decizia mea personala, ca eu nu-l mai votez pe domnul Nechita, ca nu mai am incredere in dansul. In loc sa rezolvam problemele noi si sa le punem pe fagasul normal, domnul Nechita doreste doar publicitate.

Inteleg si argumentul dvs, ca va aparati colegul, este normal, este corect, dar mi se pare normal ca sacrificati tot ce inseamna PNL si judet in detrimentul unui coleg. Se va vedea in viitor”.