CONCURS DE BOOKTRAILERE DOTAT CU PREMII

Tinerii braileni sunt invitati sa participe la un concurs de trailere de carte (booktrailere) organizat in cadrul proiectului cultural „CLIPLIT – Carte in 7Arte”, dezvoltat de Biblioteca Judeteana „George Baritiu” Brasov, in parteneriat cu Facultatea de Litere a Universitatii Transilvania din Brasov, Asociatia culturala Control N, Asociatia BookLand, Asociatia culturala KunSTadt, Asociatia Bibliotecarilor din Romania (ABR) si Filiala Brasov a ANBPR, si cofinantat de Administratia Fondului Cultural National (AFCN).

Ceea ce trebuie sa faca participantii este sa aleaga orice carte ce apartine literaturii romane contemporane, sa realizeze un videoclip cu durata de maximum 1 min si sa il trimita la adresa cicbrasov@gmail.com. Se poate filma cu telefonul mobil si poate fi un fragment, o secventa, o povestire, un rezumat al oricarui tip de carte, inclusiv una de poezie.

Termenul limita de transmitere a videoclipului pe adresa de mail mentionata anterior este 20 noiembrie, ora 13:00.

Premiile oferite de organizatori sunt dupa cum urmeaza: * Premiul I – 1.500 lei; * Premiul II – 1.000 lei; * Premiul III – 500 lei.