DRAGOMIR: NU PRIMIM LECTII DE ANTRERPRENORIAT DE LA OAMENI CARE SI-AU FALIMENTAT PROPRIILE FIRME!

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), considera ca unii dintre cei care au luat in deradere titlul BRAILA – CAPITALA A ANTREPRENORIATULUI ROMANESC, decernat recent in cadrul Galei Asociatiei Municipiilor din Romania, chiar nu sunt oamenii cei mai potriviti sa vorbeasca despre acest subiect, fiindca rezultatele lor ca oameni de afaceri sunt foarte slabe.

Dragomir comentase zilele trecute ca “unii oameni sunt orbiti de invidie si rautate. Ei se bucura doar cand primarul este injurat si nu au capacitatea de a aprecia lucrurile frumoase din oras”, iar astazi a explicat ca a vazut pe retelele de socializare ca unele dintre persoanele cele mai ironice pe tema respectiva au fost acelea care au la activ falimente si o multime de procese.

Edilul sef a mai spus ca in contextul in care in ultima perioada, Braila a fost in prim-planul presei centrale cu incidente sangeroase, PREMIUL DE EXCELENTA IN SUSTINEREA ANTREPRENORIATULUI si titlul BRAILA – CAPITALA A ANTREPRENORIATULUI ROMANESC erau o ocazie de a iesi in fata si cu ceva bun: “Eu cred ca ar trebui sa ne mobilizam cu totii, la fel cum acum ceva timp in urma, a existat o astfel de dorinta ca Braila sa devina Capitala culturala. Acum, fara niciun fel de costuri, Braila a devenit Capitala antreprenoriatului timp de 1 an si ar fi fost normal ca toti brailenii de buna credinta sa vina si sa ajute Primaria, sa devina parteneri pentru a putea organiza anul viitor foarte multe evenimente la nivel national si local, prin care sa promovam orasul nostru”.
Marian Dragomir a afirmat ca atunci cand vorbea despre “oamenii orbiti de invidie si rautate” nu se referea neaparat la consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) – care a facut comentarii acide pe tema amintita -,  ci si la altii, fiindca a constatat ca unii dintre cei care critica sau ironizeaza Primaria sunt oameni de  afaceri care „au avut datorii ce au ramas neplatite catre Directia Finantelor, catre creditori, inclusiv care au deschis proceduri de insolventa si faliment”. Primarul a precizat ca se refera, printre altii, la Cristian Lucilius Niculae, “care si-a falimentat propria firma si a sotiei si vine si ne da noua lectii de antreprenoriat”, a dat mai multe detalii despre activitatile economice ale lui Niculae, dupa care a tras concluzia: “Ma scuzati, dar oamenii acestia nu ne pot vorbi noua despre antreprenoriat!”.

Intrebat daca are pe cineva care-i face un dosar pentru fiecare persoana care il critica sau s-a documentat personal in acest sens, Marian Dragomir a raspuns: “Nu, am cautat pe Google, puteti si dvs sa cautati!”.

Declaratia integrala a primarului pe aceasta tema, aici: