POPA: IN CONDITIILE IN CARE E ADMINISTRAT DE SUPAGL, PATINOARUL NU POATE FUNCTIONA DECAT DACA POMPAM MEREU BANI ACOLO

Consilierul municipal Petrica Popa (PNL) sustine ca varianta de a lasa patinoarul Primariei Braila in administrarea Serviciului de Utilitate Publica, Administrare si Gospodarire Locala (SUPAGL) este una paguboasa, in conditiile in care in ultimii 3 ani, obiectivul amintit a inregistrat pierderi totale de peste 1 milion de lei.

Popa a solicitat ieri, in cadrul sedintei CLM Braila, sa se analizeze si alte variante, care s-ar putea dovedi mai bune din punct de vedere financiar: “Dvs (referire la Marian Dragomir, PSD, primarul Brailei – n.r.) ati fost unul dintre bunii manageri la o firma privata. Sper ca acolo nu ati procedat la fel cum procedati cu Primaria Braila. Imi pare foarte rau, dar trebuie sa spun clar ca aceasta metoda a dvs de a merge pe o idee care nu aduce nici pe departe profit, ci numai pierdere, este total gresita. A merge pe varianta ca SUPAGL este cea mai buna varianta, cand nu am luat in discutie macar si alta varianta de lucru, este paguboasa – si este paguboasa pentru cetatenii care platesc impozite si taxe si totodata, si pentru SUPAGL, in sine. Pentru ca patinoarul nu poate sa aiba continuitate decat numai pompand si pompand mereu bani, fara a avea un serviciu de calitate.

In ultimii 3 ani, asa cum stiti mai bine decat noi, pierderile au fost din ce in ce mai mari. Dvs ne propuneti acum ca cel care sa se ocupe in continuare sa fie SUPAGL-ul. Eu va solicit sa regandim cu totii – inclusiv cu ajutorul PNL, pe care il desconsiderati intotdeauna – o alta formula de a lucra cu acest obiectiv si sper ca in deschiderea dvs pe care o aratati intotdeauna fata de nou, sa rezolvam mult mai bine si mai eficient aceasta problema”.

Apelul lui Popa nu a impresionat majoritatea din CLM, care a votat pentru ca patinoarul sa fie administrat de SUPAGL in urmatorii 5 ani.