TABARAC: IN ULTIMII 3 ANI, PATINOARUL A INREGISTRAT PIERDERI DE PESTE 1 MILION DE LEI

Consilierul municipal Adrian Tabarac (PNL) considera ca pierderile in valoare de peste 1 milion lei (10 miliarde lei vechi) inregistrate in ultimii 3 ani la patinoarul Municipalitatii sunt prea mari si ar trebui gasite solutii pentru o mai buna gestionare a acestui obiectiv.

Tabarac este de parere ca o posibila varianta ar fi ca administrarea patinoarului sa fie predata unei firme private, pe baza unui contract, fiindca s-a dovedit ca atunci cand acesta este administrat de Primarie – prin Serviciul de Utilitate Publica, Administrare si Gospodarire Locala (SUPAGL) -, treburile nu ies prea bine din punct de vedere financiar:    “Acest patinoar, in gestiune directa, ne-a costat in ultimii 3 ani peste 1 milion de lei. Peste 1 milion de lei noi, pentru ca au fost pierderi de 3 miliarde in 2015, 4 miliarde in 2016 si 4,2 miliarde in 2017.

S-a incercat vreodata a se demara o procedura de licitatie? Poate un administrator privat poate genera si profit si poate oferi si servicii de mai buna calitate la acest patinoar, iar daca se constata ca dupa 2-3-4 scoateri la licitatie nu era absolut nimeni interesat, atunci da, singura noastra solutie pentru a avea patinoar in municipiu este gestiunea directa”.