VARGA, IRONIC: BINE CA SUNT BANI DE SALARII LA SPITALUL JUDETEAN! IN REST, BRAILENII CARE AJUNG LA SPITAL POT STA FARA MEDICAMENTE…

Consilierul judetean Vasile Constantin Varga (PNL)  este nemultumit de modul in care este condus Spitalul Judetean Braila si sustine ca managerul Delia Rasnoveanu “nu isi da inca seama ce institutie conduce”. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Varga scrie ca de fapt, conducerea Spitalului Judetean se comporta “ca si cum acesta ar fi un dispensar comunal”.

De asemenea, liberalul comenteaza cu o ironie amara declaratiile managerului Rasonveanu, care spunea intr-o recenta sedinta CJ Braila ca sunt asigurati bani de salarii; doar pentru medicamente nu prea sunt bani: “La Spitalul Judetean situatia nu este deloc roz. Au spus-o mai multi colegi liberali, insa, cel mai important, o spun chiar oameni din interiorul spitalului. Managementul lasa de dorit si cred ca este cel mai slab din ultimii 20 de ani, iar PSD trebuie sa isi asume faptul ca, practic, conducerea exista doar in acte si in salarii.

Directoarea spitalului spune cu subiect si predicat ca nu stie de ce pacientii sunt trimisi sa isi cumpere medicamente. Admite ca spitalul nu are tot ce ar trebui in mod normal si ridica din umeri.
E trist, pentru ca vorbim despre sanatatea si, pana la urma, viata unor oameni care ii platesc salariul doamnei director.
Avem o conducere care se comporta ca si cum spitalul ar fi un dispensar comunal, unde problemele sunt aproape inexistente. Vorbim, totusi, de cea mai mare unitate spitaliceasca a judetului Braila si se observa cu ochiul liber ca doamna manager nu isi da inca seama ce institutie conduce.
Bine ca ne-a asigurat ca sunt bani de salarii. In rest, brailenii care ajung la spital pot sta fara unele medicamente”.