BRINZAN, CATRE DRAGOMIR: VA ASTEPTAM CA IMPREUNA CU ADMINISTRATIA GALATEANA, SA INCEPETI DEMERSURILE PENTRU INFIINTAREA ZONEI METROPOLITANE

Presedintele de onoare al Asociatiei “Galati, orasul meu ”, Bogdan Radu Brinzan (foto), i-a trimis un mesaj primarului Brailei, Marian Dragomir, prin care ii solicita edilului sa faca demersurile necesare pentru ca impreuna cu autoritatile din orasul vecin, sa infiinteze zona metropolitana Galati – Braila.

Brinzan precizeaza in text ca asociatia sa militeaza de mai multi ani pentru colaborarea intre cele doua orase, care ar fi avantajoasa pentru ambele comunitati: “In urma cu 2 ani, Asociatia <<Galati, orasul meu>> organiza o dezbatere publica la care v-am invitat, in legatura cu infiintarea polului regional Dunarea de Jos Galati – Braila, aducand si argumente in acest sens. In aceasta perioada care s-a scurs, asociatia a continuat sa militeze, sa prezinte avantajele sustinerii acestui deziderat pentru ambele orase. In paralel, alte orase din vest si nord au reusit sa faca pasi concreti spre a se unifica, spre a gasi o cale mai facila atragerii investitiilor si finantarilor europene. Va asteptam ca impreuna cu administratia galateana sa incepeti demersurile pentru emiterea HCL (Hotararii de Consiliu Local – n.r.) in directia infiintarii zonei metropolitane. Va multumim pentru atentie si cooperare!”.