IORDACHE: CE TREABA AVEM NOI, CJ, SA-L SCOATEM DIN BELELE PE DOMNUL MAREAN, CU PATINOARUL? DVS, LA PSD, POATE CA AVETI, DAR BRAILENII N-AU!

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) nu este de acord ca CJ sa contribuie financiar, alaturi de Primarie, pentru a asigura functionarea patinoarului din Braila. Iordache este de parere ca atat timp cat este patinoarul Primariei si este administrat de un serviciu din subordinea Municipalitatii, edilul sef Marian Dragomir (PSD) ar trebui sa gaseasca solutii pentru a acoperi cheltuielile pe care le presupune functionarea acestuia, nu sa ceara bani de la CJ.

Iordache a facut aceste comentarii astazi, in cadrul sedintei CJ Braila, cand s-a discutat proiectul de hotarare privind aprobarea contributiei CJ Braila pentru cheltuielile necesare administrarii si  exploatarii patinoarului acoperit din municipiu. In contextul in care propunerea a fost ca aceasta contributie a CJ sa fie de “pana la 100.000 lei”, PND-istul a declarat ca pe el, personal, nu-l intereseaza sa-l “scoata din belele” pe “Marean”: “ <<Pana la 100.000 lei>> poate sa fie 99.000 lei, poate sa fie 0 lei. De ce nu zero? Ce treaba avem noi sa-l scoatem din belele pe domnul Marean? Dvs, la partid, poate ca aveti, dar eu n-am! Si nici oamenii n-au. Oamenii din Braila nu trebuie sa-l scoata pe domnul Marean, sa-si faca el patinoarul. Sa se descurce, ca de-aia a castigat alegerile!

Pai si-acum ce, plange la usa dvs? De ce? Doar pentru ca va cunoaste pe dvs? Aveti impresia ca daca era un alt presedinte, de la un alt partid, mai maraia, mai zgaria asta usa aici? Deci amendamentul meu este ca participatia noastra pentru cheltuieli de capital sa fie zero!”.

Majoritatea PSD-ALDE-PMP -(o parte din)PND a votat pentru contributia propusa initial, de pana la 100.000 lei anual.