IORDACHE: NU SE POATE CA DOI MUCEA DE LA PSD SA CHELTUIASCA 2,4 MILIOANE LEI LA HC DUNAREA SI CLUBUL SA FIE PE ULTIMUL LOC, CA NU SUNTEM PROSTII DVS!

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) este in continuare nemultumit de modul in care se cheltuiesc fondurile la HC Dunarea Braila, in conditiile in care acest club este finantat de CJ, din bani publici. Iordache sustine ca HC Dunarea este condusa de “niste neica nimeni”, “mucea de la PSD” si ca actuala conducere a clubului cheltuieste bani pentru a-si reamenaja sediul, in timp ce echipa este pe ultimul loc in clasament.

Consilierul PND a facut aceste comentarii la cea mai recenta sedinta CJ Braila,  la proiectul de hotarare care viza aprobarea contributiei CJ Braila pe anul 2018, pentru sustinerea financiara a activitatilor sportive desfasurate de clubul de handbal amintit – suma totala fiind de 2.400.000 lei, din care 2.000.000 fusesera deja virati HC Dunarea pana la data sedintei.

Iordache a declarat: “AGA de la HC Dunarea hotaraste ca CJ trebuie sa le dea 20 de miliarde lei vechi. Nu le ajung banii, mai cer inca 500.000 lei vechi; dvs spuneti ca le mai dati 400.000 lei vechi, dar HC Dunarea nu spune ce face cu banii, adica <<Domnule, ne mai trebuie bani pentru sireturi, pentru mancare, pentru…>>. Nu spune. <<Mai dati-ne niste bani!>>.

Eu va intreb acum: un club care este pe ultimul loc, un club care si-a modernizat sediul cu mobilier Mobexpert si termopane… si stiti asta, nu va mai strambati, ca v-am mai zis-o!”.

“Dar nu ma stramb, domnule, asa sunt eu…”, a raspuns presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD).

“A, mai stramb? Scuzati-ma, imi pare rau…

Deci nu se spune ce se intampla cu banii. Echipa e pe ultimul loc, acolo sunt tot felul de povesti de-astea… <<love & romance>> intre conducerea clubului si jucatoare – va faceti ca ploua, dar nu-i nicio problema! >> – si nu spuneti ce fac ei cu banii. Pur si simplu niste neica nimeni hotarasc ca o institutie de stat sa dea 24 de miliarde lei vechi, ca asa vor ei, asa a hotarat AGA… Domnule, noi n-avem niciun control acolo?! Aia maine o sa ceara 100 de milioane de euro si dvs o sa le dati, ca aveti aici (in CJ – n.r.) o masinuta de vot care merge! Unde ajungem in felul asta? Nu va intereseaza rezultate (sportive – n.r.), nu nimic!

Deci va rog eu frumos, puneti lucrurile la punct, renuntati la astfel de povesti cu bani aruncati, pentru ca nu se poate ca doi mucea de la PSD sa arunce in aer 1 milion de euro anual si ei sa fie pe ultimul loc, ca nu suntem prostii dvs, domnule presedinte! Si nici prostii PSD-ului! E adevarat ca prostii PSD-ului sunt mai multi, dar sa stiti ca voturile alea ale dvs sunt din ce in ce mai putine!”.