NECHITA: DRUMURILE SUNT VAI DE MAMA LOR, LA SPITALUL JUDETEAN IARASI NU SUNT MEDICAMENTE SI NOI, LA CJ, NE DAM DIPLOME DE EXCELENTA?!

Circ in sedinta festiva de aseara, organizata  pentru a marca Centenarul Marii Uniri, 650 ani de la atestarea documentara a Brailei si 26 de ani de la infiintarea primului Consiliu Judetean Braila. Cu acest prilej, au fost acordate diplome de excelenta tuturor persoanelor care, in diferite mandate, au detinut calitatea de consilieri judeteni. Mai exact, potrivit presedintelui CJ, Iulian Chiriac, (PSD) aceste diplome au fost acordate fostilor si actualilor consilieri judeteni ”pentru activitatea lor administrativ-politica desfasurata de-a lungul timpului pentru judetul Braila”.

Reuniunea de la CJ Braila s-a lasat insa cu strigate si proteste, atunci cand liberalul Ovidiu Nechita a declarat ca la starea in care se afla judetul, nu ar trebui acordate diplome de excelenta.

Mai exact, dupa ce si-a primit propria diploma, consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) i-a oferit-o presedintelui CJ, Iulian Chirac (PSD) si a declarat: “V-o donez dvs si as dori sa ne explicati si noua: eu cred ca este o insulta la adresa celor care ne-au votat, pentru ca simplul fapt ca esti ales in CJ nu inseamna neaparat ca trebuie sa primesti o diploma de excelenta. Sunt foarte multi dintre consilierii de aici care macar o data nu au spus un cuvant. Nu cred ca este normal ca noi, cei care reprezentam CJ in acest moment, sa primim aceste diplome de excelenta, atat timp cat drumurile sunt vai de mama lor, astazi am fost la spital si am vazut iarasi ca nu au medicamente si noi, in aceasta seara, ne dam dimplome de excelenta?!

Dvs ati venit sa va luati o diploma de excelenta. Eu consider ca de atatia ani de zile, din ’92 si pana acum, judetul este intr-o adevarata prabusire; noi stam si ne dam diploma de excelenta?!”.

Singurul care a aplaudat “discursul” liberalului a fost PND-istul Stefan Catalin Iordache.