NECHITA (PNL) IL IA PESTE PICIOR PE BOBOC (PNL): REGRET CA UNII POLITICIENI, MARI JURISTI (LIBERI PROFESIONISTI MOMENTAN), NU AU DAT CONCURS LA MUZEU

Consilierul judetean liberal Ovidiu Nechita se simte vizat de comentariile facute recent de colegul sau de partid, Catalin Boboc (prim-vicepresedinte PNL Braila), cu privire la comportamentul “nedemn” al unor politicieni care l-au tratat intr-un mod jignitor pe managerul Muzeului “Carol I”, Ionel Candea.

Mai exact, Boboc a scris pe o retea de socializare ca “nu poate concepe ca profesorul universitar doctor Ionel Candea, membru corespondent al Academiei Romane, sa fie tarat in mocirla si numit in feluri pe care imi e jena sa le reproduc”. Liderul liberal a mai afirmat ca in opinia sa, “disputa politica nu trebuie sa atinga cultura si personalitatile de vaza ale orasului” si  a incheiat astfel: “Ca liberal, dar si ca brailean, imi cer scuze pentru modul in care unii politicieni au inteles sa se raporteze la persoana dumneavoastra!”.

Initial, Nechita – care este unul dintre principalii contestatari ai lui Candea –  a comentat pe aceeasi retea de socializare, in legatura cu postarea lui Boboc: “Fara cuvinte!”. Mai tarziu, consilierul judetean a revenit cu un comentariu mai amplu, in care il ia peste picior pe colegul sau de partid, juristul Boboc: <<CA LIBERAL BRAILEAN, „SINCER” va spun ca regret ca la cate probleme sunt la muzeu, unii politicieni ai Brailei, mari juristi, de altfel (LIBERI PROFESIONISTI MOMENTAN), nu au participat la concursul organizat de Muzeu pentru functia de JURIST. Dar nu e timpul trecut, pentru ca toti cei care au cuvinte de lauda la adresa managerului nu raman nerasplatiti, deci pot oricand intra in ASOCIATIA FAMILIALA MUZEUL BRAILEI!!!
ORICAND SE POATE SUPLIMENTA STATUL DE FUNCTII CU UN POST. ARE CJ BRAILA BANI!!”.