TOTOLICI: SARBATORI CU MINCIUNI DIN PARTEA PRIMARULUI DRAGOMIR, CARE AU DUS LA DISTRUGEREA ECHIPELOR CUZA SPORT BRAILA

Presedintele ACS Cuza Sport, Mircea Totolici, continua sa-l acuze pe primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), ca a distrus echipele de baschet ale clubului si in plus, mai nou, ii reproseaza acestuia si ca „minte” si „dezinformeaza brailenii”, in legatura cu modul in care Cuza Sport a folosit banii alocati de Municipalitate.

Totolici a incercat in zadar la finele saptamanii trecute, in cadrul sedintei CLM Braila, sa-i convinga pe consilierii municipali sa aprobe alocarea unui sprijin financiar, pentru ca echipa de baschet a clubului sa poata continua sa joace in Liga Nationala. El a amintit alesilor ca primarul Dragomir le-a promis reprezentantilor clubului ca Municipalitatea ii va sustine financiar, pentru ca echipa de baschet sa joace in Liga Nationala si chiar a semnat un document in acest sens, pentru ca mai apoi sa nu se tina de cuvant.

Edilul sef a declarat in sedinta CLM: “In anii 2015-2016 Primaria a alocat catre baschet suma de 220.000 lei. In anul 2017 – 350.000 lei. In anul 2018 – 289.000 lei. Constatam astfel ca atat in anul 2017, cat si in 2018, suma alocata a fost mai mare decat cea din anii 2015-2016. Acest lucru dovedeste ca Primaria a sustinut clubul de baschet. Dar sa stiti ca banii acestia nu au fost folositi in integralitatea lor pentru acei copii despre care se vorbeste, copii care isi platesc, in paralel, accesul la clubul de baschet. Din acesti bani au fost platite sume catre jucatori, au fost platite sume pentru activitatile desfasurate cu copii, desi, in paralel, clubul a perceput taxe de la copii”.

Ulterior sedintei CLM, Totolici a comentat pe o retea de socializare:SARBATORI CU MINCIUNI DIN PARTEA PRIMARULUI MUNICIPIULUI BRAILA, DRAGOMIR VIOREL MARIAN, CARE AU DUS LA DISTRUGEREA ECHIPELOR DE BASCHET ALE CUZA SPORT BRAILA! Sportivii din echipa de Liga Nationala de Baschet masculin a CS Cuza Sport Braila NU au fost remunerati din fondurile alocate de la bugetul local al Primariei Municipiului Braila.

1.Buget Cuza Sport Braila alocat de Primaria Municipiului Braila pe baza de proiect perioada ianuarie – mai 2018.

– 269.000 lei
– contributie proprie Cuza Sport Braila 41.745 lei

Proiect finalizat cu PROMOVAREA IN LIGA NATIONALA DE BASCHET MASCULIN si participarea echipelor de copii din Braila la categoriile Under 18, Under 16 si Under 13 in Campionatele Nationale.

2.Turneu Final de Promovare in Liga Nationala organizat la Braila

– Primaria Municipiului Braila 20.000 lei
– CS Cuza Sport Braila 36.000 lei

Turneu finalizat cu Locul 1 in Romania la baschet masculin in Liga 1.

3.Perioada august – noiembrie 2018

– Primaria Municipiului Braila 0 lei si PROMISIUNI facute si asumate prin ACTE SI INSCRISURI DE CATRE DOMNUL PRIMAR DRAGOMIR VIOREL MARIAN
– CS Cuza Sport Braila 78.000 lei.

Total
– Primaria Municipiului Braila 289.000 lei
– CS Cuza Sport Braila 155.745 lei

Domnule Primar Dragomir Viorel Marian, respecti-va promisiunile facute si nu DEZINFORMATI cetatenii din Braila!!”.